Home » Lumbuck

Over ons | Lumbuck

Lumbuck staat voor uniek, stoer, robuust en duurzaam!  Ze streeft ernaar om haar klanten kennis te laten maken met unieke meubels, tafels, verlichting en woondecoratie van hoge kwaliteit. Dit, gecombineerd met het duurzaam en klantgericht te werk gaan, maakt de missie compleet!

Door een goede balans tussen kwaliteit en kwantiteit is het mogelijk om altijd duurzame en kwalitatief goede producten in de woonwinkel webshop aan te bieden.

Unieke handgemaakte meubels, tafels, lampen en woonaccessoires
Lumbuck staat voor "Landelijk, Modern & Industrieel". De creatieve natuurlijke vormen van het hout zijn in veel van de producten behouden, wat zorgt voor de perfecte sfeer en unieke uitstraling. Lumbuck vertrouwt op de gave mix van de woonstijlen, welke steeds populairder worden onder de huishoudens. Als één van de producten niet voorradig is, duurt het maximaal 6 weken om je bestelling te leveren. Het wachten wordt echter beloond met een 100% unieke, sfeervolle en stijlvolle toevoeging aan je woning! Je kunt onze producten vinden op de Shoppagina!

Duurzaam ondernemen
Lumbuck wil bijdragen aan een leefbare toekomst. Alle houten meubels, lampen en woonaccessoires zijn hierom gemaakt van gecertificeerd hout, voorzien van een FLEGT-vergunning. Ook is Lumbuck een samenwerking aangegaan met ‘Trees for All’, een stichting die sinds 1999 investeert in het aanleggen van nieuw bos in verschillende delen van de wereld. Meer informatie over de vergunning en de samenwerking met stichting Trees for All kun je vinden op de Blogpagina.