Home » Blog » Hoe een wijnrek een karaktervolle look geeft aan jouw interieur

Hoe een wijnrek een karaktervolle look geeft aan jouw interieur

Gepubliceerd op 24 mei 2020 om 15:31

Landelijk of industrieel? Een wijnrek als decoratiestuk
Je selecteert je wijnen met de nodige zorg, met bijvoorbeeld oog voor het wijnjaar en het type druif. Of je krijgt regelmatig een lekker flesje wijn cadeau van vrienden of familie. Maar die wijnflessen verdwijnen al snel in een hoekje achter de kast, waar ze liggen te verstoffen. Met enkele wijnrekken los je dat zo op! Je kan je wijnflessen niet alleen mooi tentoonstellen, maar hebt er ook een exclusief decoratiestuk bij voor je woning.

Met de combinatie hout metaal in een stoer design is een wijnrek namelijk de perfecte eyecatcher in elk interieur. In een landelijke woning zorgen de wijnrekken van Lumbuck voor een stijlvolle touch door de natuurlijke houtvormen en de grillige patronen. Zoek jij een accessoire voor een industriële woonstijl? Ook dan is een Lumbuck wijnrek een unieke sfeermaker. De stevige metalen pinnen hebben een robuust uiterlijk dat volledig aansluit bij de look van een industriële woning.

Lumbuck dé sfeervolle impuls
De wijnrekken van Lumbuck vormen een combinatie van duurzaamheid en design. Door te kiezen voor kwaliteitsvol en stevig teakhout zijn de wijnrekken immers onverslijtbaar. Het hout werd afgewerkt met stevige metalen pinnen om je wijnflessen tentoon te stellen.

De wijnrekken zijn dan ook de beste sfeermaker voor elke woning. Elk flessenrek is 100% uniek en met de hand bewerkt. De natuurlijke houtvormen zorgen dat elk wijnrek een andere look heeft. Het is dan ook het ideale object om je wijnflessen op een stijlvolle manier te etaleren.

Bij Lumbuck heb je bovendien de keuze uit zowel wijnrekken met een ophangpunt als wijnrekken met een voet. Je bepaalt dan ook zelf of je dit karaktervolle interieurobject aan de muur hangt of liever op de grond plaatst. Wat je ook verkiest, met een Lumbuck wijnrek ga je voor een stoere flessenhouder met een rustiek ontwerp.

Unieke wijnrekken van Lumbuck
Bij Lumbuck vind je wijnrekken in stevig teakhout voor elk interieur. Het robuust wijnrek "Devin Teak" met drie metalen houders is met het ophangpunt perfect om aan de muur te hangen. Verkies je een wijnrek met een houten voet? Kies van door het landelijke design van de "Clarke Teak" voor drie wijnflessen of de "Yara Teak" voor zes wijnflessen. De combinatie hout metaal geven deze wijnrekken een zeer karaktervolle look.

Duurzaam wonen met Lumbuck
Met de aankoop van een wijnrek van Lumbuck draag je bovendien bij aan de projecten van Trees for All. Dit erkend goed doel met CBF-keurlabel investeert in de natuur door wereldwijd nieuwe bossen aan te leggen en bestaand bossen te beschermen. Meer over dit 
onderwerp vind je hier.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.