Home » Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij Lumbuck.nl heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Onderstaand is weergegeven welke betaalmethoden mogelijk zijn en of er eventuele extra kosten voor wordt gerekend.

Betaalmethode

 • iDeal
 • Bancontact
 • Creditcards (Visa en MasterCard)
 • Klarna (achteraf betalen)
 • Apple Pay

iDeal
Doet u aan internetbankeren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank? Dan heb je toegang tot iDeal, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom kiezen voor betalen via iDEAL?

 1. Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
 2. Betalen met iDeal is bij Lumbuck altijd volledig gratis.

Bancontact
Bancontact is de Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze alleen voor mensen die vanuit een Belgische rekening de bestelling wil betalen. Ook Bancontact is volledig gratis wanneer je op webshop van Lumbuck de aankoop afrond met Bancontact.

Creditcards (Visa en MasterCard)
De creditcard van Visa en MasterCard is een betaalpas waarmee je wereldwijd kunt betalen. De uitgever van de creditcard schiet als het ware de betaling voor. 

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 1. Betalen met creditcard is bij Lumbuck altijd volledig gratis.
 2. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


Klarna (achteraf betalen)
Klarna verzorgt voor Lumbuck het volledige achteraf betaalproces. 'Probeer het eerst en betaal later.' Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert hierin een strikt privacybeleid. Mocht overhoop het verzoek tot betalen met Klarna niet geaccepteerd worden, dan kun je de bestelling uiteraard betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.Klarna.nl.

Ook zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan deze betaalmethode:

 • Achteraf Betalen van Klarna maakt uitgestelde betaling mogelijk voor jou als consument. Je hebt zelf de keuze om binnen 14 dagen of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding) te betalen nadat de producten zijn verzonden.
 • Achteraf Betalen van Klarna is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.


Zoals eerder vermeld voert Klarna het volledig achteraf betaalproces uit voor 
Lumbuck. Dit betekent dat je een e-mail namens Klarna ontvangt en dus niet via ons.

 

Apple Pay

Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Met Apple’s betaaldienst kun je contactloos betalen met je iPhone en Apple Watch bij geschikte pinautomaten in winkels, parkeergarages en andere plekken. De betaaloplossing werkt met creditcards en debitcards, al is de beschikbaarheid afhankelijk van de banken. Je koppelt de betaaldienst dus aan je bestaande bankgegevens, zodat het geld gewoon van je eigen rekening af gaat.

Behalve in winkels, kun je Apple Pay ook gebruiken op het web, in apps en in sommige landen voor het openbaar vervoer. In de VS is het ook mogelijk om onderling geld te versturen via dankzij Apple Cash. Het is dus meer dan een betaaldienst om snel en gemakkelijk in winkels te betalen.